12 Şubat 2009 Perşembe

Winamp Full 5.541 free download tam sürüm ücretsiz

Winamp Full 5.541 free download tam sürüm ücretsiz
Winamp Full 5.541 free download tam sürüm ücretsiz

MP3 player programları içinde en çok tanınan ve kullanılan Winamp programının yeni ve full sürümü. Winamp ile hem müzik dinleyebilir hem de video izleyebilirsiniz. Winamp 5.5 sürümü ile birlikte yeni bir arayüze kavuşmuş.

downlaod indirmek için tıkla

WinRAR 3.80 full free download ücretsiz indir



WinRAR 3.80 full free download ücretsiz indir
WinRAR 3.80 full free download ücretsiz indir
Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi. Artık üreticisi Türkçe olarak da destek veriyor. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosya çıkartılmasını destekler. Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır.

download indirmek için tıkla

Multi MSN Çoklu Windows Live Messenger free download

Multi MSN Çoklu Windows Live Messenger free download

MSN Messenger Polygamy 2009 isimli bu yama ile Windows Live Messenger 8.5 başta olmak üzere 7.x, 8.x, 9.x and 14.x versiyonlarında birden fazla messenger programını aynı anda açabilir (çoklu msn), reklamları kaldırabilir ve kullanabilirsiniz. Çoklu Messenger olarak da bilinen bu yama birden çok hesabı aynı anda kullanmk isteyenler için ideal. Yamayı çalıştırdığınızda Live Messenger kapalı olmalı ve yamayı çalıştırmak için Patch butonuna basmanız yeterli. Patch işleminden sonra her Messenger simgesini tıkladığınızda yeni bir pencere açılacaktır.

downlaod indirmek için tıkla

Google Earth profosyonel 5.0.11337 ß free download

Google Earth profosyonel 5.0.11337 ß free download tam sürüm

Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor. Yeni versiyonuyla birlikte dünyanın her yerindeki tarihi görüntüler, denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri, Ses kayıtlı basit tur imkanı da sunuyor.Onlarca yıllık tarihi görüntülerle küresel değişiklikleri görün ve Okyanusun derinliklerine dalın. Dünya haritasından çok öte olan Google Earth ile dünya artık küçülecek...

download indirmek için tıkla

ÜCRETSİZ Okey Oyunu İNDİR 2.1

ÜCRETSİZ Okey Oyunu İNDİR 2.1


Ulusal oyunumuz Okeyi bilgisayar ortamına taşıyan ve büyük beğeni kazanan Okey+ programı. Oyun kurulumu tamamladıktan sonra, oyuna başlamak için "Oyun" dan "Yeni" yi yada F2 ye basınız. Bilgisayar rastgele olarak oyuna ilk başlayacak kişiyi seçer ve 15 taş verir, diğerlerinede 14' er taş verir ve kalanların arasında bir okey seçilir ve ortaya açık olarak yerleştirilir. Elizdeki taşları mouse kullanılarak yerleştirebilirsiniz. Sıra size geldiğinde yani "Oyuncu 1 düşünüyor" yazısını gördüğünüzde, taş çekmek yada soldaki oyuncunun attığı taşı almak için taşı mouse ile tutup ıstakaya sürükleyip bırakmalısınız. Aynı işlemi taşların üzerine çift klik yaparakta gerçekleştirebilirsiniz. Atmak istediğiniz taşı belirledikten sonra bu taşı aynı şekilde mouse ile yada çift klik ile sağ tarafa atabilirsiniz. Soldaki taşı alacaksanız, çekmeden taşı attığınızda otomatik olarak soldaki oyuncunun attığı taş ıstakaya yerleştirilir. Taş atıldıktan sonra oyun diğer oyuncuların otomatik olarak oynaması ile devam eder. Okey kurallarına uygun şekilde oyunu bitirdiğinizde, son taşı ortada taş çektiğiniz yere mouse ile sürükleyip bırakmalısınız.

DOWNLOAD İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Nero 9.2.6.0 FREE DOWNLOAD

Nero 9.2.6.0 FREE DOWNLOAD

Popüler CD/DVD yazma programlarından biri olan Nero'nun son ve Türkçe 15 günlük deneme sürümü. Nero 9 versiyonunda otomatik yedekleme, profesyonel görünümlü ve menü entegreli DVD ler hazırlayabilme, müzik dosyalarına daha fazla hakimiyet, iPod ve diğer mobil aygıtlar için dosya dönüşümü, YouTube, MySpace ve My Nero alanlarına fotoğraf ve video yükleme, online TV, AVCHD ve diğer HD formatlarını oynatabilme gibi özellikler ön plana çıkıyor.İçerdiği Araçlar: Nero StartSmart, Nero Express, Nero ShowTime, Nero CoverDesigner, Nero Live, Nero Vision, Nero DiscCopy Gadget, Nero DiscSpeed, Nero Live Gadget, Nero DriveSpeed, Nero WaveEditor, Nero BurnRights, Nero SoundTrax, Nero RescueAgent, Nero Recode, Nero InfoTool, Nero PhotoSnap, InCD, Nero PhotoSnap Viewer, Nero ProductInstaller, Nero Burning ROM, Nero ControlCenter

DOWNLAOAD İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Messenger Plus! Live 4.80.356

Messenger Plus! Live 4.80.356

Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger(8.0, 8.5, 9.0) için geliştirilmiş, gelişmiş özellikler içeren harika bir ücretsiz eklentidir. Kurulduktan sonra özelleştirebilirsiniz, kurduğunuz bu msn plus eklentisi ana pencerede resminizin hemen sağında düğme olarak yer alır. MSN Messenger Plus!'dan da hatırlayabileceğimiz bu eklenti ile neler yapabilirsiniz:
MultiMSN (Çoklu Messenger) özelliğini aktifleştirerek birden fazla hesabı aynı anda kullanabilirsiniz.
Otomatik onaylama özelliği ile ekleme veya dosya transferlerini otomatikleştirebilirsiniz.
Listenizdeki kişilere özel uyarı oluşturarak onların her durum değişikliğinin bildirilmesini sağlayabilirsiniz
Sohbet pencerelerinizine yetişemediğinizden şikayet ediyorsanız artık pencerelerden kurtulabilir, her konuşma penceresi için tek bir pencerede tab şeklinde kolay gezinti sağlayabilirsiniz
Otomatik mesaj özelliğini kullanarak bazı kısayollara metinler tanımlayabilir, karşı tarafın yazacağı metinlere otomatik cevaplar hazırlayabilirsiniz.
MSN'yi kilitleyip gizleyebilir ve patronunuzun farketmemesini sağlayabilirsiniz heh he
Messenger Plus! Live ile yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Listenizdeki kişilerin masaüstünde gösterilmesi, yazışmaların kaydedilmesi, olay görüntüleyicisi, adres listesi temizleyicisi, irc komutları kullanabilme, kişisel statü, log araması, otomatik cevaplayabilme, "I'm" tagları ve daha da fazlası.

DOWNLOAD PROGRAMI İNDİR