9 Şubat 2009 Pazartesi

adsenseden para kazanma ip uclari

GOOGLE REKLAMLARINDAN (ADSENSE) PARA KAZANMAK

Öncelikle forumlardan para kazanamazsınız. Çünkü ziyaretçi aynıdır, her seferinde aynı sayfaları görüntüleyecek, aynı reklâmları görecektir. Bu yüzden hem tıklama oranı hem de tıklama başına verilen para düşecektir. Ziyaretçi sayınız milyonla ifade ediliyorsa ise kazanabilirsiniz.

Hedef kitlenizi iyi seçin. Yapılan istatisklerde kadınlar ve çocuklar reklâmlara çok tıklayanlar arasında. Hedef kitleyi iyi seçmek belkide site tasarlamadan önce ilk düşünülmesi gerekenlerden bir tanesi.
Türkçe içerikli bir site ile sizi zengin edecek paralar kazanmanız zor.Türkçe sitelerde tık başına ortalama 0,05$ verilirken İngilizce sitelerde bu rakam ortalama 0,3 oluyor. Hatta çok daha yuksek oranları görmek te mümkün.

Sitenizin pr değeride reklam başına ödenecek miktarı arttıracaktır.Her yerde olduğu gibi page rank değeri burdada karşımıza çıkacaktır.

Sitenize gelen ziyaretcilerin sitenizde ne kadar uzun durup google reklamınıza tıklamasıda gelirinizi o ölçüde arttıracaktır.

Şimdilerde blog denen günlük tarzı siteler moda. Şirketler, devlet kurumları bile blog açmaya başladılar. Blog, moda olmanın ötesinde Adsense yayımcılığı için uygundur. Blog için en iyi servis Blogger‘dır. Kullanımı kolay ve işlevseldir. İngilizce ile uğraşamam diyenlere Blogcu tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder