22 Şubat 2009 Pazar

BEBEK İSİMLERİ

BEBEK İSİMLERİ


Gebeliğinizin en güzel günlerini yaşıyorsunuz ve hep doğacak bebeğinizle ilgili hayaller kuruyorsunuz. Eşiniz de elbette sizinle aynı heyecanı yaşıyor.




Hep aynı merak içindesiniz. Bebeğim nasıl?
En büyük dileğiniz bebeğinizin sağlıklı doğması tabii ki.






Bu arada doktor kontrollerine gitmeyi ihmal etmiyorsunuz. Bazılarınız bebeğinin cinsiyetinin sürpriz olmasını tercih ediyor.
Büyük bir kısmınız ise gelişmiş teknoloji sayesinde %100'e yakın doğrulukla bebeğinin cinsiyetini öğreniyor.




Hayalleriniz artık biraz daha şekil kazanıyor. Hayal ederken güzel ve şirin bir kız, ya da haylaz, yerinde duramayan bir erkek bebek hayal ediyorsunuz.








Evet, bebeğinizin cinsiyeti ne olursa olsun, onun bir ismi olacak. İsim bir insan için dünyada en değer verdiği şeydir. Bebeğiniz sizin vereceğiniz ismi ömürboyu taşıyacak. Araştırmalar insanın kişiliğinin isminden etkilendiğini gösteriyor. Bu yüzden bebeğinize vereceğiniz ismi belirlerken dikkatli olun, iyi düşünün. Biz bir adım daha ileri giderek, insanın isminin hayatının yönünü bile etkilediğine inanıyoruz.

Bebeklerinin ismini belirleme hakkı anne ve babanın kendilerine aittir bir başkasına değil, bunu unutmayın.

Göbek adını da her ne kadar bebeğin doğumda göbeğini kesen kişinin koyması gerektiği iddia edilse de, bu isim hakkı da sizlere aittir ve siz bunu istediğiniz kişiye devredersiniz.




A B C D E F
G H I İ K L M N
O ÖP R S Ş
T U Ü V Y Z



A B C ÇD E F
G H I İ J K L M
N O Ö P R S Ş
T U Ü V Y Z









--------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder