7 Şubat 2009 Cumartesi

DEHANIZI KEŞFEDİN

DEHANIZI KEŞFEDİN ,
HAYATINIZINI YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRİN
İnsanların dünyaya gelişlerindeki bilgi ve hafıza yönünden nüansla beraber aynı oldukları herkes aynı potansiyel dehayla dünyaya geldikleri bilinen bir gerçektir. Tahmin edemediğimiz kadar güçlü bir enerji kaynağından besleniyoruz. İçinde yaşadığımız toplumun gülünç kalıplarına teslim olmaya devam edersek, içinde boğulduğumuz kör kuyudan kurtulamayacağız. Sitemizde dünyanızı aydınlatarak dehanızı keşfetmenizi sağlayacak olan bir ışıkla buluşacaksınız. Lütfen bunu küçümsemeyin ışığın aydınlattığı yerlerden yürümeniz halinde size kazandıracağı duygulara, bilgiye, rahatlığı, stressiz yaşamaya, sizde inanamıyacaksınız.
Yetenekler dünyasıyla daha yakından tanışmaya hoşgeldiniz. Sahip olduğunuz potansiyel yetenekleri siz keşfetmezseniz kimse bunu sizin için yapmayacak. İlk adımı daima siz atın bir dosta mı ihtiyacınız var onu arayın bulun oturduğunuz yerde sizinle kimse dost olmayacaktır. Bundan emin olunuz. Siz sandığınızdan daha birikimli ve yeteneklisiniz. Yeter ki bunuz Keşfedin.
Verdiğimiz dosyaları inceleyerek hangi çalışmaları yapmanız gerektiği konusunda önemli bir izlenim edineceksiniz. Sosyal onurumuzu onurlu bireylere sahip olmamıza borçluyuz. Acı paylaşıldığında azalır, sevinç paylaşıldığında artar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder