9 Şubat 2009 Pazartesi

google reklamlarından ne kadar kazanırım?

İçerik sayfanızda gösterebildiğiniz reklamlar, her bir tıklama için fiyatlandırma (CPC) reklamlarıdır. Bu, reklamverenler sadece kullanıcıların bu reklamlara tıkladığı zaman ödeme yapacaklar demektir. Web sitenizde yer alan reklamlara yapılan tıklamalar için toplam ödemenin bir kısmı size verilecektir. Google AdSense üzerinden sunulan kazanç oranını bildirmememize rağmen, hedefimiz, yayıncıların diğer reklam ağlarından elde edebilecekleri miktarda ya da daha fazla kazanç elde etmelerini sağlamaktır.
Ne kadar kazanacağınızı öğrenmenin en iyi yolu reklamları göstermeye başlamaktır. Herhangi bir maliyet veya mecburiyet yok ve başlamak çok kolay ve hızlı. AdSense'e alttaki adresten hemen kayıt olabilirsiniz.
Reklamları sitenizde çalıştırmaya başlar başlamaz, https://www.google.com/adsense adresinde yer alan Google AdSense hesabınıza istediğiniz an girerek kazancınızı görebilirsiniz. 'Raporlar' sekmesi sayfa izlenimlerini, reklam tıklamalarını, tıklama oranını, ortalama ve toplam kazançları göstermektedir. Bu sayede programın ne derece başarılı olduğu hakkında fikir sahibi olabilir, zaman içinde ne kadar kazanabileceğinizi tahmin edebilirsiniz.
Başvurunuzu tamamlayın ve gönderin, ve e-posta adresinizi onaylamak için Adsense'den bir e-posta bekleyin.E-posta adresinize bir mail gelecek. E-posta adresinizi onayladıktan sonra başvurunuz incelenecek 2-3 gün içinde size Google Adsense tarafından dönüş yapılacaktır.. Başvurunuz onaylanırsa, AdSense hesabınıza giriş yaparak hemen kodları almaya ve programdan kazanmaya başlayabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder