3 Şubat 2009 Salı

webtoloji yayına başladı

03 Şubat 2009 Tarihinde Webtoloji webyayınına başlamıştır. Öncelikle Webtoloji isminerden çıktı onu anlatmaya çalışalım.Bunun içinde öncelikle Antaloji kelimesinin tanımına bakalım.

Antoloji edebiyat eserlerinden seçme parçaları bir araya toplayan kitaplara denir. yunanca'daki "anthos" (çiçek) ile "legein" (toplamak) kelimelerinden türemiştir.

Web-toloji kelimesi de web ve toplamak kelimelerinin birleşmiş halinden ibarettir. Bu kelime bizim de tam olarak vizyonumuzu ve misyonumuzu açıklamaya yetiyor sanırım. Web dünyasından beyendiğimiz ilgilendiğimiz haberleri sizlerle buluşturup paylaşmak istiyoruz bu bloğumuzda. Webtoloji kelimeside bizim blog alemine hediyemiz olsun.

Wentolosi sitesinde yayınlanan bilgiler daha önce yayınlanan bloglarımızın ve diğer sitelerimizin derlemesi olup bilgiler tek bir çatı altında toparlanmış ve izleyicilerimizin bilgisine sunulmuştur. Lütfen bize destek olmak için yazılarımızı kaynak gösterip link veriniz. Bu şekilde yazılarımızdan daha fazla kişinin istifade edeceğini unutmayınız. Sizlerin katkısıyla daha güzel noktalara geleceğimizi umut ediyoruz..

Webtoloji Ailesi ....

NOT: Yeni açılan blog sitemizde yazılar yazamak isteyen arkadaşlara her zaman kapımızın açık olduğunu duyurmak istiyorum. Hazır izleyici potansiyeli olan sitemizden kendi yazı ve yorumlarınızla blog alemine sesinizi duyurmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresinden bana mail yoluyla ulaşırlarsa sevinirim.

Ayrıca yeni açılan sitemle belirli bir süre link takas yapılacaktır. İyi seyirler.....

Benle ve sitemle ilgili tüm konularda bana serkan026@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder